Politika kolačića

Posetom i korišćenjem veb sajta cardiosport.rs, Vi pristajete na korišćenje kolačića u skladu sa ovom Politikom kolačića. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se skladište na Vašem uređaju (računaru, pametnom telefonu, tabletu) prilikom posete sajtu. Oni omogućavaju veb sajtu da prepozna Vaš uređaj i pruži Vam personalizovanije korisničko iskustvo.

 1. Vrste kolačića koje koristimo:

  • Obavezni kolačići: Ovi kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje veb sajta i omogućavaju Vam pristup osnovnim funkcijama kao što su navigacija i pristup zaštićenim delovima sajta. Bez ovih kolačića, sajt ne bi mogao pravilno da funkcioniše.
  • Analitički kolačići: Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako koristite veb sajt, uključujući stranice koje posećujete i vreme provedeno na svakoj stranici. Ove informacije nam pomažu da poboljšamo rad sajta i razumemo šta posetioci najviše vole.
  • Funkcionalni kolačići: Funkcionalni kolačići omogućavaju sajtu da zapamti Vaše izbore (kao što su jezik ili region) i pruže Vam unapređeno i personalizovano korisničko iskustvo.
  • Marketinški kolačići: Ovi kolačići se koriste za praćenje Vaše aktivnosti na veb sajtu i omogućavaju nam da Vam pružimo relevantne oglase i ponude koje su prilagođene Vašim interesovanjima.
 2. Kako onemogućiti kolačiće: Većina internet preglednika automatski prihvata kolačiće, ali možete ih promeniti u podešavanjima preglednika. Možete blokirati ili ograničiti kolačiće, ili obrisati postojeće kolačiće na Vašem uređaju. Međutim, imajte na umu da onemogućavanje kolačića može uticati na funkcionalnost veb sajta i otežati Vam pristup nekim delovima sajta.

 3. Druge informacije: Vaša privatnost je važna za nas. Za više informacija o tome kako obrađujemo Vaše lične podatke, molimo Vas da pročitate našu Politiku privatnosti.

 4. Izmene Politike kolačića: Ova Politika kolačića može biti povremeno ažurirana kako bismo odgovorili na promene u zakonodavstvu ili tehnologiji, ili kako bismo unapredili Vaše korisničko iskustvo. Svaka izmena Politike kolačića biće objavljena na ovoj stranici, stoga Vas podstičemo da je redovno pregledate.

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa našom Politikom kolačića, slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese info@cardiosport.rs.

Poslednja izmena: 02. 08. 2023.