Uvek dostupni i profesionalni sa izuzetnim timom stručnjaka. Pregledi su odgovorni i veoma detaljni. Na svaki poziv su uvek tu da pomognu i hvala im na tome.

Stefana Veljković Lisinac / Odbojkašica reprezentacije Srbije

Imao sam sreće da ordinacija “CARDIO SPORT” bude uz mene od samog početka, prošli smo zajedno sve preglede, koronu, povrede… Družili se na mnogo takmičenja i priredbi i kroz sve to smo postali i dobri prijatelji na koje uvek mogu da se oslonim! Hvala vam na svemu i unapred i unazad, nadam se da ćemo se družiti i sarađivati još dugo.

Vlada Babić / Kapiten bokserske reprezentacije Srbije

Stručan kadar, prijatna atmosfera, dobro raspoloženje, požrtvovan i uvek dostupan tim, samo su neke od vrlina zbog kojih rado koristimo usluge “Cardio sporta” i sa kojim vec dugi niz godina uspešno sarađujemo!

Zoran Gajić / Ministar sporta u Vladi Republike Srbije

Izuzetan i profesionalan tim stručnjaka sportske medicine sa kojima sarađujemo jer smatramo da o najboljima treba da brinu najbolji. Hvala „Cardio Sport”-u na svemu!

Dragutin Topić / proslavljeni atletičar

Cardio sport je ohrabrenje za preventivne preglede. Uz stručan tim lekara i tehničara sa minimalnim nivoom stresa misija da ostanete zdravi je ispunjena. Brinite o sebi!

Maja Ognjenović / kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije

Ordinacija Cardio sport, osim što je stručna kada su kadrovi u pitanju, detaljna kada radi preglede, takođe i veoma predusretljiva i uvek nađe rešenje da i u poslednjem trenutku pomogne, pronađe i pošalje odgovarajućeg lekara. Ordinacija na koju se može osloniti i sa kojom se može osećati sigurnije.

Željko Tanasković / proslavljeni odbojkaški reprezentativac, predsednik OK Partizan, Predsednik Evropske Asocijacije za Školski Sport