Sportska medicina

Dugogodišnje iskustvo u organizaciji i obezbeđivanju sigurnosti na svim vrstama sportskih manifestacija, podrška i praćenje timova na pripremama i utakmicama u zemlji i inostranstvu. Takođe, organizujemo pojedinačne, ali i kolektivne sportske preglede, kako kod nas u ordinaciji, tako i na terenu, uz korišćenje portabilne aparature neophodne za adekvatno određivanje zdravstvene sposobnosti. Želimo da istaknemo i da pružamo i mogućnost sportsko-medicinskog veštačenja.

UPOZNAJTE SE SA KOMPLETNOM USLUGOM

Kardiologija

Naš stručni tim obezbeđuje kompletnu kardiološku dijagnostiku (EKG, dvadesetčetvoročasovni holter EKG-a i/ili krvnog pritiska, određivanje kadiospecifičnih enzima, fizikalni pregled, ultrazvučni pregled), određivanje i korigovanje kardiološke terapije, kao i praćenje nakon infarkta miokarda ili operacije srca.

UPOZNAJTE SE SA KOMPLETNOM USLUGOM

FIZIKALNA MEDICINA I REHABILITACIJA

Fizikalna terapija je deo fizikalne medicine koja koristi prirodne agense u lečenju, oporavku ili osposobljavanju osoba sa problemima kao što su teže i lakše povrede koje su posledica fizičke traume, iščašenja, uganuća, prelomi, sportske povrede u periodu postoperativnog oporavka, nakon dužeg mirovanja, kod hroničnih stanja degenerativnih i reumatskih oboljenja, kod cervikalnog i lumbalnog sindroma, kod stanja koja nastaju kao posledica moždanog udara, kod pareza i paralize.

UPOZNAJTE SE SA KOMPLETNOM USLUGOM

Dijagnostika

Ultrazvučna dijagnostika je neinvazivna tehnika koja koristi zvučne talase za stvaranje slika unutrašnjih organa i tkiva tela. Pruža realno-vremenske informacije o stanju organa bez korišćenja jonizirajućeg zračenja. U našoj ordinaciji pružamo usluge: ultrazvuka abdomena, dojki, štitaste žlezde, mekih i koštanih tkiva kao i doppler krvnih sudova.

UPOZNAJTE SE SA KOMPLETNOM USLUGOM

Kućno lečenje

Cardiosport ordinacije omogućava korisnicima, koji zbog svog opšteg stanja nisu u mogućnosti da lično dođu u medicinsku ustanovu, brzu i adekvatnu lekarsku pomoć.Služba kućnog lečenja korisnicima obezbeđuje:

  • kućne posete lekara opšte prakse i specijalista,
  • ultrazvučne preglede,
  • EKG u kućnim uslovima,
  • laboratorijske analize
  • previjanje,
  • postavljanje/zamena katetera,
  • davanje terapije na terenu (infuzije, injekcije, klizme, blokade)

SLUŽBA SANITETSKOG TRANSPORTA

U sportsko medicinskom centru Cardio Sport posluje i služba zadužena za sanitetski prevoz pacijenata i medicinsko obezbeđenje javnih manifestacija i sportskih dešavanja.

Sarađujemo sa dijagnostičkim centrima, domovima zdravlja, privatnim klinikama, laboratorijama i terapeutskim centrima.

UPOZNAJTE SE SA KOMPLETNOM USLUGOM

Imao sam sreće da ordinacija “CARDIO SPORT” bude uz mene od samog početka, prošli smo zajedno sve preglede, koronu, povrede… Družili se na mnogo takmičenja i priredbi i kroz sve to smo postali i dobri prijatelji na koje uvek mogu da se oslonim! Hvala vam na svemu i unapred i unazad, nadam se da ćemo se družiti i sarađivati još dugo.

Vlada Babić / Kapiten bokserske reprezentacije Srbije